Over ons

Ik ben Martijn Speelman en reeds 20 jaar werkzaam in de bouw. In al die jaren heb ik een ruime ervaring opgedaan en veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd. De volgende stap die ik heb gezet is het starten van mijn eigen bedrijf en zo is Timmer & Onderhoudsbedrijf Speelman ontstaan.

Door mijn jarenlange ervaring in de verbouw en onderhoud van woningen en kantoren kan ik vele diverse werkzaamheden voor u verrichten. Kwalitatief goed werk afleveren staat hoog in mijn vaandel. Wanneer het nodig is zal ik samenwerken met collega’s waarvan ik weet dat zij zeer net werk leveren.

Wilt u uw zolder verbouwen, of nieuwe deuren in uw huis. Bent u toe aan nieuwe houten of kunststof kozijnen, ik denk graag met u mee over de mogelijkheden. Maar ook bij kleinere klussen, zoals bijvoorbeeld houtrot repareren kan ik u helpen.

Indien u werkzaamheden door mij wil laten uitvoeren zal ik eerst bij u langs komen om uw wensen te bespreken. Daarna ontvangt u een heldere en vrijblijvende offerte waarin een duidelijke omschrijving staat van de te verrichten werkzaamheden. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent.

Ons bedrijf is gevestigd in Pijnacker-Nootdorp en werkzaam in de regio Zuid Holland, voornamelijk in Pijnacker, Nootdorp, Delft, Zoetermeer, Berkel & Rodenrijs, Leidschendam, Den Haag

Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden